søndag den 21. oktober 2012

Grov tærtedej

Jeg har i en tid arbejdet på at lave en lækker grov tærtebund. - og nu er resultatet her :-) 

Ingredienser til 1 tærtedej:


1½ dl. yoghurt naturel
50 g. grahamsmel
15 g. hvedeklid
1 dl. havregryn
90-100 g. rugmel
1 spsk olivenolie (eller andet)
1½ tsk. salt
(vand)


Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser blandes. 
  2. Hvis du har tid, så lad dejen hvile i køleskabet i en halv times tid. 
  3. Tag dejen ud på bordet og ælt. - du skal muligvis bruge lidt ekstra mel, men 'føl' dig frem :-)
  4. Placer dejen midt på et stykke bagepapir (så er den lettere at håndtere), og rul den ud, så den passer til formen. Prik huller i dejen med en gaffel. 
  5. Forbag bunden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter. 
  6. ... - og så er den klar til fyld :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...